Kannustajat

Kaikki Ristiinan Pallon kannattajat voivat kerryttää yhteistä, seuralle maksettavaa tukipottia liittymällä seuramme Kannustajaksi! Osuuskauppa Suur-Savo maksaa 20 000 euroa tukea Kannustajat -konseptiin liittyneiden kymmenen lasten ja nuorten liikunta- sekä urheiluseuran kesken vuonna 2019. Tuki perustuu kunkin seuran Kannustajien saamaan Bonukseen aikavälillä 1.1.-31.12.2019.

Kannustajaksi voi ilmoittautua Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajatalouden pääjäsen osoitteessa www.s-kanava-fikirjautumalla sieltä Omalle S-kanavalle. Osallistu ja vaikuta-osion Kannustajat seuroista löytyy seuramme tiedot.

Kannustajaksi voi ilmoittautua myös Osuuskauppa Suur-Savon asiakaspalvelupisteessä, joita ovat Mikkelin ja Savonlinnan Prisma, Sokos Savonlinna, Pieksämäen S-market sekä
S-Pankkipiste Kauppakeskus Stellassa Mikkelissä. Vaikka Kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen, kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot (rinnakkaiskortit) huomioidaan seuralle tukea maksettaessa.

Voit lisäksi kysyä Ristiinan Pallon toimihenkilöiltä (esim. lapsesi joukkueen valmentajalta tai joukkueenjohtajalta) lomakkeita, joilla Kannustajaksi voi ilmoittautua.

Ristiinan Pallon Kannustajiksi ilmoittautuneille maksetaan oma, henkilökohtainen Bonus Osuuskauppa Suur-Savosta ja S-ryhmästä tehdyistä ostoista normaaliin tapaan. Kannustajien kautta maksettava summa on osuuskaupan maksama lisätuki seurallemme. Mitä enemmän Kannustajia on ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä suurempi on seuralle maksettava tukisumma!

Näin kirjaudut seuramme Kannustajaksi osoitteessa www.s-kanava.fi

  1. Kirjaudu oikeasta yläreunasta Omalle S-kanavalle. Omalle S-kanavalle voit kirjautua luomalla S-tunnuksen tai kohdasta ”Rekisteröidy käyttäjäksi” pankkitunnuksillasi.

  2. Vaikuttamisosiossa ”Osallistu ja vaikuta” -otsikon alta löytyy linkki ”Liity Kannustajaksi”.

  3. Valitse Kannustajat -seurojen listasta seuraksi Ristiinan Pallo.

  4. Klikkaa lopuksi ”Päivitä tiedot” –painiketta.

Lisää tietoja: https://www.s-kanava.fi/web/suur-savo/uutinen/lasten-ja-nuorten-urheilu-seka-liikuntaseurat-kannustajiin-vuodelle-2017-on-valittu/3209687_10882

 

 

Stadiumin Tue seuraasi –jäsenyys

RiPalla on yhteistyösopimus varustehankinnoista Stadiumin kanssa. Jotta seura hyötyisi eduista mahdollisimman paljon, olisi toivottavaa, että pelaajat vanhempineen liittyisivät Stadiumin jäseniksi, jolloin he voivat rekisteröityä Stadiumin Tue seuraasi -järjestelmään Ristiinan Pallon tukijoiksi!

Tämän jälkeen seura saa myös kaikista yksityishenkilöinä tehdyistä ostoista (EI vähennä henk.koht. bonuksia) bonuksia, jotka voidaan hyödyntää seuraavan vuoden varustehankinnoissa! (Lisävinkki: RiPan tukijaksi voi ilmoittautua kuka tahansa Stadiumin jäsen, bonukset tulevat kaikista Suomen Stadiumeista sekä stadium.fi –verkkokaupassa kirjautuneena tehdyistä ostoista. Esim. kummit, mummit ja muut kaimat…!)

Ohjeistusta:

  1. Jos et jo ole jäsen, liity Stadiumin jäseneksi! (onnistuu myymälässä tai stadium.fi -sivuilla)

  2. Rekisteröidy stadium.fi –sivustolla käyttäjäksi, kirjaudu sivustolle ja valitse Tue seuraasi –valintapainikkeen alta seuraksi Ristiinan Pallo (lajiksi jalkapallo) sekä joukkueeksi RiPa/Joukkueet.

 

 

 

 

 

Ristiinan Pallo ry:n kannatusjäsenyys

Kuka tahansa voi liittyä Ristiinan Pallo ry:n kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on yksityishenkilöltä 20 euroa, yhteisöjäseniltä 100 euroa.

Kannatusjäsenmaksu maksetaan Ristiinan Pallo ry:n tilille FI 29 5271 5220 0161 09. Muista kirjoittaa viestikenttään oma tai yrityksen tai yhteisön nimi ja lisäksi ”Kannatusjäsen + vuosiluku”!

KIITOS!