Seuraedut

RiPalla on yhteistyösopimus Stadiumin kanssa. Jotta seura hyötyisi eduista mahdollisimman paljon, olisi toivottavaa, että pelaajat vanhempineen liittyisivät Stadiumin jäseniksi, jolloin he voivat rekisteröityä Stadiumin Tue seuraasi -järjestelmään Ristiinan Pallon tukijoiksi! Tämän jälkeen seura saa myös kaikista yksityishenkilöinä tehdyistä ostoista (EI vähennä henk.koht. bonuksia) bonuksia, jotka voidaan hyödyntää seuraavan vuoden varustehankinnoissa! (Lisävinkki: RiPan tukijaksi voi ilmoittautua kuka tahansa Stadiumin jäsen, bonukset tulevat kaikista Suomen Stadiumeista tehdyistä ostoista. Esim. kummit, mummit ja muut kaimat…!)

Ohjeistusta alla:

  1. Liittykää ensin Stadiumin jäseneksi (jos ette jo ole, onnistuu myymälässä tai stadium.fi -sivuilla)
  2. Rekisteröitykää stadium.fi/teamsales -sivustolla ja valitkaa Tue seuraasi -seuraksi Ristiinan Pallo sekä joukkueeksi RiPa/Joukkueet. Huom! Rekisteröinti on tehtävä itse verkkosivuilla jäsennumeron perusteella, sitä ei voi tehdä myymälässä!

-Niko T, pj. 040 5928747

Jaa